(julkaistu 2.8.2023)
Tule kokiksi Laajasalon opiston keittiöön!
Laajasalon opisto on vuonna 1907 perustettu kansanopisto Helsingissä meren rannalla. Se kokoaa yhteen
oppijat ilman rajoja: nuoret aikuiset, aikuiset, seniorit, maahanmuuttajat, ammatinvaihtajat, elämänsä
suuntaa hakevat, sapattivuoden viettäjät ja unelmien toteuttajat. Opistossa annetaan vapaan sivistystyön
koulutusta ja ammatillista koulutusta. Opetuskieli on suomi.
Laajasalon opiston opiskelijaravintolassa tarjotaan lounas päivittäin noin 350 ruokailijalle. Lämpimän ruoan
toimittaa Palmia ja erityisruokavalioihin sopivat ateriat sekä salaatit valmistetaan omassa keittiössämme.
Kokin tehtäviin kuuluu ruoan valmistus ja tarjoilu, asiakaspalvelu, puhtaanapito, tiskaus, varastointi,
omavalvonnan toteuttaminen ja hävikin seuranta. Lisäksi kokki toimii tarvittaessa emännän sijaisena.
Edellytämme valittavalta kokilta ravintola- ja catering-alan perustutkintoa (suuntautumisvaihtoehtona
kokki) tai ruokapalvelujen ammattitutkintoa (suurtalouskokki) tai muuta soveltuvaa koulutusta ja
työkokemusta. Arvostamme vastuullisuutta, kykyä itsenäiseen työntekoon, tiimityötaitoja, hyvää asennetta
arjessa ja ystävällistä vuorovaikutusta asiakaspalvelussa.
Tarjoamme työn, jossa pääset osaksi mainiota opistoyhteisöä ja voit omalta osaltasi olla huolehtimassa
opiskelijoiden hyvinvoinnista.
Tehtävä on kokoaikainen ja työvuorot ovat arkipäivisin pääsääntöisesti aikavälillä 7.00-15.00. Tehtävän
palkkaus on Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö,
vaativuusryhmä 4). Työ alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.
Hakemus ja cv toimitetaan osoitteeseen rekry(at)laajasalonopisto.fi 31.8.2023 mennessä. Lisätietoja
tehtävästä antaa sähköpostitse talouspäällikkö Ere Mero (ere.mero(at)laajasalonopisto.fi). Hakijoita
voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/108b8d03-3811-487d-85e5-
d427b3194164/fi